Sebastian Widmann - UEFA/UEFA via Getty Images
Magyar foci sport

Szalai góljáról kérdezték, Rossi mindenkit megnevettetett a válaszával

A magyar válogatott pénteken 1-0-ra nyert az utolsó előtti meccsét játszó Szalai Ádám zseniális góljával a Nemzetek Ligája A divíziójában.

Kapcsolódó
Szalai káprázatos góljával vertük a németeket a Nemzetek Ligájában
A csapatkapitány egy szöglet után oxival húzta a labdát a németek kapujába. A győzelemmel biztos, hogy bent maradtunk a Nemzetek Ligája A osztályában.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón megkérdezték Marco Rossitól, mit szólt a visszavonulását bejelentő csapatkapitány sarkazásához. Az olasz szakember némi mérlegelés után elmosolyodott és így felelt:

Azt mondtam magamnak, hogy ez túl korai.

A magyar csapat hétfőn fejezi be a Nemzetek Ligája csoportkörét. A hatodik, utolsó fordulóban az olaszokat fogadja a Puskás Arénában, ahol már döntetlennel is az első helyen végez, és bejut a sorozat jövő júniusi, négyes döntőjébe, vereség esetén pedig második lesz a Squadra Azzurra mögött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!