Magyar foci

Csercseszov: Miért ne nyerhetnénk meg az Európa Ligát?

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Trabzonspor elleni, emberhátrányban kiharcolt győzelem után, de még a Monaco elleni idegenbeli siker előtt készített interjút a Mandiner Sztanyiszlav Csercseszovval, az FTC edzőjével.

A Trabzon elleni győzelemről az orosz edző azt mondta, végre látta az első pici lépést ahhoz, hogy szintet ugorjon a csapata, és a sikerhez az kellett, hogy mentálisan végig kiegyensúlyozottan teljesítsenek a játékosok.

A beszélgetés talán legérdekesebb része az volt, amikor Csercseszov arról beszélt, az európai kupában minden lehetséges, majd hozzátette: „tavaly a Frankfurt jutott el a döntőig, mi miért ne nyerhetnénk meg?

Ki merne nekünk olyat mondani, hogy nem lehetnek álmaink? Az álom megvalósulásához kell, hogy legyen potenciál a csapatban, és bennünk ez megvan. Mi vagyunk a Ferencváros, Magyarország híres csapata, amely Kelet-Európában az egyik legjobbnak számít

A Fradi azóta a második meccsét is megnyerte, és 6 pontjával vezeti az EL H csoportját. Csercseszov csapata a hétvégén a Magyar Kupában szerepel majd, és vasárnap az NB III-as Bicskéhez látogat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik