Magyar foci

Esélye sem volt otthon az eddig veretlen Paksnak

Az éllovas Kisvárda kétgólos győzelmet aratott az eddig hozzá hasonlóan veretlen Paks otthonában az NB I hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

Lendületesen, már-már agresszíven kezdett a Kisvárda, és amellett, hogy egyáltalán nem engedte kibontakozni a Paksot, két remek egyéni megmozdulással hamar kétgólos előnyre tett szert.

Kapcsolódó
Hat nyeretlen bajnoki jutott a Loki edzőjének
A ZTE elleni vereség után Joao Janeiro távozott.

A 17. percben Karabeljov ugratta ki Navrátilt, aki 8 méterről nem hibázott (0-1). Hét perc múlva növelte előnyét a vendégcsapat, Camaj balról, az alapvonal közeléből csavart a paksi kapuba egy szabadrúgást (0-2).

A félidőben hármat cserélt Waltner Róbert, mindhiába, az 52. percben ugyanis Karabeljov fejesével már háromgólosra nőtt a kisvárdai előnyt (0-3).

A Paks ezután mindent megtett a szépítésért, ez a 63. percben Windecker fejesével össze is jött, de többre már nem futotta az erejéből, illetve Hindrich kapus minden további próbálkozást hárított.

A Kisvárda sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.

NB I, 6. forduló

Paksi FC – Kisvárda Master Good 1-3 (0-2)
Paks, 1604 néző
v.: Antal
Paks: Rácz – Osváth (Vas, a szünetben), Lenzsér, Kádár, Szabó J. – Papp (Nagy R., 73.), Windecker – Sajbán (Bőle, a szünetben), Haraszti (Gyurkits, 60.), Szabó B. (Balogh B., a szünetben) – Varga B.
Kisvárda: Hindrich – Hej, Vranjanin, Kovacic, Peteleu – Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 72.) – Navratil (Vida, 85.), Lucas (Makowski, 66.), Camaj (Asani, 66.) – Ilievszki (Mesanovic, 66.)
gól: Windecker (63.), illetve Navratil (17.), Camaj (24.), Karabeljov (52.)
sárga lap: Haraszti (32.), illetve Hej (49.)

Olvasói sztorik