Magyar foci

200 ezer jegy is elfogyott volna a magyar-olasz mérkőzésre

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Péntek délelőtt elindult a jegyárusítás, kora estére pedig az összes belépő gazdára talált a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére, amelyen szeptember 26-án az Európa-bajnok olasz együttest fogadja.

Kapcsolódó
Üvegplafon a magyar csapatok fölött: rekordmennyiségű siker sem volt elég két főtáblás helyhez
Sorozatban már ötödik alkalommal egyetlen magyar csapat jutott főtáblára az európai kupaküzdelmekben. Második hazai együttesnek a csoportkörös rendszer kiterjesztése óta egyszer sem sikerült áttörnie az „üvegplafont”.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának péntek esti beszámolója szerint az árusítás első napján csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak jegyeket a találkozóra. Kevesebb, mint tíz óra alatt 200 ezres jegyigénylési számról tájékoztatta az MLSZ-t a jegyárusításra szerződött partnere, az Interticket.

A szövetség megköszönte a szurkolóknak, hogy megtöltik a Puskás Arénát, egyúttal a jegyvásárlás során tanúsított türelmet is, mivel a jegyigénylőknek sok esetben órákat kellett várniuk, mire sorra kerültek, és megvásárolhatták a belépőjüket. Az MLSZ hozzáfűzte: a vásárlói visszajelzések és a technikai adatok alapján a szolgáltató dolgozik a rendszer továbbfejlesztésén, írta az MTI.

A magyar válogatott négy forduló után vezeti a csoportját a német, az olasz és az Eb-ezüstérmesként sereghajtó angol csapat előtt, azaz első helyért és ezáltal a négyes döntőbe jutásért küzd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik