Magyar foci

Bekövetkezett, amitől annyira tartott a Puskás Akadémia edzője

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Hosszú kényszerpihenő vár a Puskás Akadémia FC három alapemberére, akik a portugál Vitória SC ellen elbukott labdarúgó Konferencia Liga-selejtezőben szenvedtek sérülést.

Kapcsolódó
Kiesett a Felcsút, és még vezéráldozatai is voltak
Csoda kellett volna a Vitória Guimaraes kiejtéséhez, de ettől messze volt a Puskás Akadémia, ugyanis a kaput sem sikerült eltalálni.

A felcsúti klub honlapjának közlése szerint a csapat kapitánya, az egyszeres válogatott Szolnoki Roland keresztszalag-szakadást szenvedett és operációra lesz szüksége. Felépülése előreláthatólag hat hónapot vesz igénybe.

Hozzá hasonlóan szintén a csütörtöki, gól nélküli hazai visszavágón megsérült Nagy Zsoltnak részleges belső oldalszalag-szakadása van. A 11-szeres válogatott balhátvéd körülbelül három hónapot lesz kénytelen kihagyni,

vagyis jelen állás szerint nem játszhat a magyar válogatott szeptemberi Nemzetek Ligája-meccsein, pedig júniusban a németek, valamint az angolok ellen is remek teljesítményt nyújtott.

Luciano Slagveer még a kupapárharc múlt heti, 3-0-ra elveszített első felvonásán szenvedett combizomszakadást, a holland szélső gyógyulása négy-hat hétig tarthat.

A kiemelt képen Nagy Zsolt látható a Vitória Guimaraes elleni visszavágón.

Olvasói sztorik