Magyar foci

Jó esély van arra, hogy Dzsudzsák újra válogatott legyen

dvsc.hu
dvsc.hu
Ezt maga a játékos mondta el a debreceni szurkolói ankéton. Októberben léphet ismét pályára címeres mezben.

Pénteken szurkolói ankétot tartott a Debrecen focicsapata, amely vasárnap Kisvárdán lép majd pályára. A Nagyerdei Stadionban rendezett eseményen a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs elmondta, megtisztelő számára, hogy továbbra is számítanak rá – a nyáron lejárt a szerződése, de hosszabbított –, és hogy bár részük volt jóban és rosszban is a szurkolóikkal, szeretnék most jobbá tenni a kapcsolatot.

Kapcsolódó
Csak akkor kapnak jutalmat a DVTK focistái, ha feljutnak
Gyors és sokat futó csapatot láthatnak majd a diósgyőri drukkerek a szakmai igazgató szerint. A cél pedig egyértelmű: fel kell jutni az élvonalba.

„Fejlődnünk kell ebben is, de próbálunk eleget tenni annak, hogy lássátok azt a tiszteltet, amit megérdemeltek. Mi is szeretnénk hasonlóképpen kivívni ezt a pályán.

Cserélődik a csapat, szerencsére minőségi játékosok érkeztek a DVSC-hez. Mindenki tudja, milyen célokért küzd a gárda. Előrefelé szeretnénk tekinteni, közösen.

A csapat sokkal agresszívabb, fegyelmezettebb, gólra törőbb és emocionálisabb lesz, ez köszönhető az új stábnak” – mondta a Loki csapatkapitánya, aki a klub hivatalos honlapja szerint a válogatott kapcsán azt mondta:

jó esély van arra, hogy októberben ismét magyar válogatott mérkőzésen lép pályára, a haon.hu cikke szerint ígéretet kapott erre.

A 35 éves játékos eddig 108 alkalommal volt válogatott, Király Gáborral közösen rekorderek ebben a mutatóban. Dzsudzsák Balázs 21 gólt szerzett ezeken, tagja volt a 2016-os Európa-bajnokságon is szerepelt csapatnak, amely megnyerte a csoportját. Legutóbb 2019 októberében, a Wales otthonában elveszített Eb-selejtezőn játszott. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya tavaly azt mondta róla a Nemzeti Sportnak, hogy nincsen személyes problémája a játékossal, nem azért nem válogatja be, egyszerűen taktikai okai vannak. Majd megjegyezte:

Rá is igaz, ami mindenki másra: senki előtt sem csukom be végleg azt a bizonyos kaput.

Ami a Debrecent illeti, új tulajdonos érkezett, így személyi cserék voltak a vezetőségben is, valamint az új szezonnak már Joao Jaineiro vezetőedzővel vág neki a csapat, amely ugyan a hetedik helyen zárt az előző idényben, de csak három ponttal előzte meg a már kieső MTK-t.

Olvasói sztorik