Magyar foci bajnokok ligája

Kegyetlen ütést kapott a végén, véget értek a Slovan BL-álmai – ezt írták a szlovák lapok

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Nem csupán a játékosok, a szurkolók, no meg Vléadimir Weiss edző volt rendkívül csalódott a Slovan Bratislava szerdai Bajnokok Ligája-kiesése miatt, a szlovák lapok is szomorúan írtak arról, hogy a Ferencváros folytathatja a Bajnokok Ligája-szereplését.

„Megtorlás a szlovák terrorért. A Fradi-szív áll a csoda mögött” – írja a Pravda.sk egyik cikke, amelyben a magyar sajtó meccsel kapcsolatos híreit tekintette át.

Kapcsolódó
Csercseszov: A nézők talán a múltban élnek, de örülök, hogy revánsot vettünk
A Fradi edzője szerint megfelelő felkészülés és elemzés kellett a Slovan elleni fordításhoz.

Magáról a meccsről szóló írásnak azt a címet adta a lap, hogy „A Slovan BL-álmai véget értek, a Ferencváros meghódította a Téglamezei Stadiont”.

De egy másik írásban idézte idősebb Vladimir Weiss edzőt is, aki elismerte, hogy az érzelmek elhomályosították az agyát, húzni kellett volna az időt, hogy kiharcolhassák a hosszabbítást, de túl korán kezdett el cserélni.

Magamra vállalom a vereséget, levonom a konzekvenciákat

nyilatkozta.

A Novy Cas szerint –a hajrában esett két ferencvárosi gólra célozva – a meccs végén kegyetlen ütést kaptak a hazaiak, így teljes volt a pozsonyi magyar öröm, hiszen nem a Slovan jutott tovább.

Ami a helyi magyar sajtót illeti, a Sportolunk.sk azt írta, „Bevette Pozsonyt, magabiztos győzelmet aratott a Slovan ellen a Ferencváros”, míg a pozsonyi Új Szó – kiemelve, hogy magyar bajnoknál a játék mellett a csapatszellem is a helyén volt – szintén csak a tényt állapította meg a tudósítás címében: „Pozsonyban győzte le a Ferencváros a Slovant”.

Olvasói sztorik