Magyar foci

A harmadosztályba száműzte, majd megvált az Újpest az Eb-t is megjárt magyar játékostól

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Kádár Tamás már nem az Újpest játékosa. Erről az NB I-ben szereplő focicsapat (amely hétfőn jelentette be a címerhelyzet legfrissebb állását is) számolt be a hivatalos honlapján.

Kapcsolódó
Az újpesti focicsapat újra lecserélte címerét
A hagyományos címerében szerepel következő szezonban a lila-fehér együttes.

„2022. február 10-én írt alá és tért vissza Magyarországra Kádár Tamás, akinek kontraktusa első lépcsőben a szezon végig szólt. A válogatott védő érkezése után három bajnokin is a keretben szerepelt, kétszer csereként lépett pályára, míg a MOL Magyar Kupában a Békéscsaba ellen megnyert mérkőzésen végig játszotta a találkozót.

Egy edzői döntés következményeként azonban a továbbiakban már az NB III-as együttesünkkel tréningezett, 5-ször kezdőként kapott helyett második csapatunkban.

Szerződése lejártával Kádár Tamás és klubunk az elválás mellett döntött” – áll a tömör közleményben, ami a szokásos módon zárul: további sikereket kívánnak Kádárnak.

A 32 éves, 57-szeres válogatott védő 2015 után tért haza. Ebben az időszakban megjárta Lengyelországot, Ukrajnát és Kínát. A válogatottal ott volt a 2016-os Európa-bajnokságon, három meccset is végigjátszott, ugyanakkor a nemzeti csapatban 2019-ben lépett pályára legutóbb.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik