Magyar foci bajnokok ligája

Lehet, hogy a Fradi csak Szlovákiáig megy BL-meccset játszani

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Továbbjutás esetén a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi párharcának győztesével találkozik a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, írta az MTI.

Kapcsolódó
„Reggel kirúgnak!” – kapitányuk ellen fordultak az angolok a történelmi megaláztatás után
A Guardian állítja, Southgate-et eddig is utálták, a Sun szerint, ha a drukkereken múlna, már csomagolhatja.

Az európai szövetségben szerdán sorsolták ki a párosítást, amelyet a magyar bajnok – akárcsak az első kör esetében – kiemeltként várt, és öt lehetséges ellenfele volt: a Holman Dávidot is foglalkoztató Slovan Bratislava, a Dinamo Batumi, az északmacedón Skupi, a gibraltári Lincoln Red Imps és a svájci FC Zürich.

Az már kedden eldőlt, hogy a magyar együttes az első körben – július 5-6-án, illetve 12-13-án – a kazah Tobol Kosztanajjal csap össze úgy, hogy az első mecset játssza majd idegenben.

Továbbjutás esetén a második körre július 19-20 és 26-27-én kerül sor, a Ferencváros otthon kezd.

Az első fordulós párharcok vesztesei a Konferencia Liga-selejtező második fordulójában folytathatják szereplésüket. A főtáblára jutáshoz négy fordulót kell nyerni a BL-selejtezőben, a második kör vesztesei az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójába kerülnek.

A magyar bajnok a legutóbbi idényben az Európa-ligában, azt megelőzően pedig a Bajnokok Ligájában jutott el a csoportkörig.

Olvasói sztorik