Magyar foci

Elhagyja a Vidit a támadó, NB I-es csapatban folytatja

vasasfc.hu
vasasfc.hu

Bese Barnabás után újabb távozót jelentett be az NB I-es Fehérvár: a két klub egyezsége alapján Géresi Krisztián június 15-től az újonc Vasasnál folytatja, új klubjánál 2024 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Kapcsolódó
Szűkszavú közlemény: tíz meccs után távozik a Viditől a magyar válogatott játékos
Télen érkezett, mindössze tíz mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassza volt. Nem hosszabbítják meg a lejáró szerződését.

A 27 éves támadó a Vidi saját nevelésű játékosa, 87 tétmérkőzésen 14 gólt szerzett. Bajnoknak és kupagyőztesnek mondhatja magát a klub színeiben. Volt egy másfél éves időszak, amikor sérülése miatt nem lépett pályára. 2021-et kölcsönben a Puskás Akadémiánál töltötte, így velük ezüst- és bronzérmes volt az elmúlt két szezonban.

„Fűt a bizonyítási vágy, meg akarom mutatni elsősorban magamnak, és mindazoknak akik hittek, hisznek bennem, hogy Géresi Krisztián minden nehézség ellenére is képes meghatározó játékos lenni az NB I-ben.

Az elhúzódó sérülésem, majd a műtétből való felépülésem során, ha valamit szó szerint megtanultam, akkor az az volt, hogy minden egyes apró lépésért meg kell küzdeni. Lépésről lépésre haladtam idáig, mostantól sem tervezem ezt másképp.

Hiszek a munkában, hiszek abban, hogy új közegbe érkezve, képes leszek arra, hogy folyamatosan hasznára legyek a csapatnak. Szeretném élvezni a futballt, és szeretnék örömet okozni játékommal a szurkolóknak” – idézi a Vasas honlapja Géresit, aki 2021 márciusában a magyar válogatottban is bemutatkozott San Marino ellen.

Olvasói sztorik