Magyar foci

„A szervezetem jelzett, hogy ezt nem lehet tovább csinálni” – Révész már nem lesz a Kisvárda sportigazgatója

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Július 1-től már nem tölti be a labdarúgó OTP Bank Ligában ezüstérmes Kisvárda Master Good klubjának sportigazgatói posztját Révész Attila, aki ezt kedden, az M4 Sport Sporthíradó című műsorában árulta el. Azt még nem lehet tudni, ki lesz az utódja, és az is elképzelhető, hogy a klub az eddigitől eltérő struktúrában működik majd tovább.

Olyan széleskörű területen mozogtam és annyi feladatom volt, ami már az egészségemre ment, a szervezetem pedig jelzett, hogy ezt nem lehet tovább csinálni

– jelentette ki Révész, majd hozzátette, hogy saját cégeire is nagyobb figyelmet kell fordítania, de teljes mértékben nem távolodik el a kisvárdai egyesülettől.

Kapcsolódó

„Valamilyen formában maradok, egyelőre olyan területet keresek, ami kihívást jelent a számomra. Erről a közeljövőben még egyeztetek majd, de valószínűleg az utánpótlás-nevelésben tevékenykedek a továbbiakban” – mondta a sportigazgató. Egyben jelezte, kötelességének érzi, hogy a keretet a lehető legerősebbre állítsa össze a következő szezon kezdetére.

A jelenlegi törekvések a vezetőség részéről másfajta gondolkodást igényelnek, én eredménycentrikus vagyok, de azt a fejlődési görbét, amelyet az elmúlt időszakban megvalósítottam, már nem tudom továbbvinni

– fogalmazott Révész Attila, aki azt is kijelentette, jobb játékosokat terveznek igazolni, mint akik most vannak.

A román bajnoktól érkezik kapus

A kolozsvári CFR-től frissen kölcsönvett Hindrich Ottóról a sportigazgató úgy vélekedett, egy több magyar csapat által is csábított kapust sikerült megszerezniük, aki segíteni tud a Kisvárdának, és mivel 19 éves, a kötelezően foglalkoztatott fiatal játékosok szabályában szereplő előírásoknak is megfelelnek így.

Úgy gondolom, hogy a magyar futballnak is jót tesz az ő érkezése, a későbbiekben akár a szövetségi kapitány számára is egy újabb választási lehetőséget jelenthet kapusposzton.

A Kisvárda története legeredményesebb idényén van túl, bajnoki második helyének köszönhetően pedig az európai Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet.

Olvasói sztorik