Varga Jennifer / 24.hu
Magyar foci

A Fradi-csatár kérőiről pletykálnak, Hajnal Tamás elmondta az igazat

A nyáron még biztosan a Ferencváros labdarúgója marad Ryan Mmaee, aki után brit sajtóhírek szerint a skót bajnok Celtic érdeklődik. Hajnal Tamás, a bajnoki címüket megvédő ferencvárosiak sportmenedzsere az M1-nek elmondta, hogy nagyon sok olyan játékosuk van, aki felkeltette különböző csapatok figyelmét, és valóban közéjük tartozik Ryan Mmaee is.

Jelen pillanatban azonban ezzel kapcsolatosan konkrétumról nem tudok beszámolni. Ryan amúgy is sérülését követően lábadozik, és biztos, hogy a nyáron nálunk fog maradni

– nyilatkozta a sportvezető, aki hozzátette, hogy eddig a tervezett posztokra tudtak szerződtetni, méghozzá a kiszemelt játékosokat, így került már hozzájuk a holland védő Mats Knoester, valamint a mali támadó Adama Traoré.

Kapcsolódó
Védő leigazolását jelentette be a Fradi
Egy megüresedett posztra érkezik a 23 éves labdarúgó, akinek komoly élvonalbeli tapasztalata van.

„Ami nagy öröm még számunkra, és szinte egy új igazolással ér fel, mert nem lehetett vele számolni, hogy Tokmac Nguent sikerült megtartanunk egy hosszú és nehéz folyamat eredményeként” – közölte.

Tokmacnak sok megkeresése, sőt konkrét ajánlata is volt már, köztük anyagilag lényegesen kedvezőbb feltételű, mint amit a Ferencváros kínált, így minden eszközt be kellett vetniük annak érdekében, hogy maradásra bírják. A támadó ugyanakkor a Ferencvárosban további lehetőségeket lát arra, hogy a legmagasabb szinten tudjon futballozni.

Hajnal szerint a Ferencváros keretét nagy részben komplettnek lehet nevezni, különös tekintettel a nemzetközi kupaszezon július eleji rajtjára, de a nyár későbbi szakaszában adódó lehetőségek előtt azért hagynak még nyitva kapukat.

A felkészülés júniusi kezdete előtt az igazolásokat illetően Hajnal szerint „egy-két dolog történhet még”.