Magyar foci

Kemenes beszólt Pintér Attilának: Valótlan állapotokra vezeti vissza a saját kudarcát

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

A III. Kerületi TVE korábbi edzője, Kemenes Szabolcs egy interjúban reagált Pintér Attila kritikájára.

Kapcsolódó
Pintér Attila csapata sereghajtóként esett ki az NB II-ből
Nem sikerült az utolsó fordulóban rangadót nyerni.

A klub újoncként vágott neki az NB II-nek, de hat meccsel a szezon vége előtt edzőt cserélt: Kemenes Szabolcs helyére Pintér Attila került a kispadra. Miután sereghajtóként kiesett így is a csapat, Pintér arról nyilatkozott, hogy a klub nem volt olyan állapotban, hogy jobb eredményt érjenek el, de Kemenes szerint alkalmas volt a keret a bentmaradásra.

„Természetesen megvan az én felelősségem is a kiesésben, hiszen, ha a szikár tényeket nézzük, 32 mérkőzésből csak hetet tudtunk megnyerni. Meggyőződésem azonban, hogy a klubban van potenciál, van jövőkép és hosszú távon képes lehet majd megragadni az NB II-ben, ha újra feljut”

– kezdte mondandóját a Csakfocinak adott interjúban, aztán kitért Pintér Attilára is.

Csaknem másfél hónappal az edzőváltás után játszhatott ki-ki meccset a Békéscsabával a bennmaradásért, amit elbukott. Ezek után visszamutogatni az elődre, enyhén szólva sem sportszerű. Nála nem működik a gengszter etikett, valótlan állapotokra vezeti vissza a saját kudarcát. Nem tudom, mire célozgathatott velünk kapcsolatban, ezért a korábbi szakmai stábunkkal megvizsgáltuk, hogy mik a tények. Gyorsan kiderült, hogy ezek nem igazán egyeznek az utódom kijelentéseivel.

Hozzátette azt is, minden mérkőzést elveszített Pintérrel a csapat, amelynek tétje volt, vagyis a feljutásra, vagy a kiesésre volt hatása. A III. Kerületnek még az utolsó fordulóban is esélye volt NB II-ben maradni, de kikapott 2-1-re a Békéscsabától.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik