Magyar foci

„Kurva gyenge” – reménytelenül játszó Lokit vert a Vidi

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár FC háromgólos győzelmet aratott a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján. A sikerükkel a negyedik helyre előrelépett vendégek sorozatban hatodik bajnokijukon maradtak veretlenek (4 győzelem és 2 döntetlen), a hazaiak pedig még nem érezhetik magukat teljes biztonságban a bennmaradással kapcsolatban.

Kapcsolódó
Belebonyolódott a cselezésbe a kisvárdai kapus, a Honvéd góllal büntetett
Egészen furcsa góllal szerzett vezetést a Budapest Honvéd a Kisvárda ellen az NB I 30. fordulójában: Dombó Dávid, a vendégek kapusa cselezgeti kezdett

Az első félidőben sokkal veszélyesebben játszott a vendégcsapat, gyors ellentámadásaival rendre zavart okozott a debreceni kapu előtt. A gólokon kívül is volt számos helyzete, míg a túloldalon a házigazdák sokat hibáztak, körülményesek voltak, és nem is volt igazán ígéretes gólszerzési lehetőségük.

A szünet után a korábbiaknál jóval többet birtokolta a labdát a hazai csapat, de a fölénye meddőnek bizonyult, a fehérvári védelem jól teljesített. A vendégek elsősorban az eredmény tartására törekedtek, majd a hajrában Nego szemfüles fejesgóljával bebiztosították győzelmüket.

A debreceni drukkerek érthetően elégedetlenek voltak, többször is zúgott a „kurva gyenge” a lelátóról, ami a közvetítésben is jól hallható volt.

NB I, 30. forduló

Debreceni VSC-MOL Fehérvár FC 0-3 (0-2)
gólszerzők: Nikolics N. (9.), Kodro (35.), Nego (80.)

Olvasói sztorik