Magyar foci

„Innen már csak a bajnoki cím jelent előrelépést” – hosszabbított, majd viccelődött a kisvárdai szélső

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Az NB I második helyén álló Kisvárda a hivatalos honlapján közölte, hogy hosszabbított cseh szélsőjével, Jaroslav Navrátillal.

„Az első itt töltött évem is nagyszerűen sikerült a csapat számára, most pedig még jobbak lettünk, és reményeim szerint megszerezzük a második helyezést.

Innen már csak a bajnoki cím jelent előrelépést, de a viccet félretéve, nagyon bízom benne, hogy a következő kisvárdai időszakom is hasonlóan eredményes lesz, mint a mostani, amikor négy fordulóval a vége előtt is harcban állunk a nemzetközi kupát érő helyezésekért.

Természetesen az is nagyban hozzájárult a szerződéshosszabbításban, hogy minden bizonnyal ki tudunk lépni az európai porondra, és csupa pozitívummal szembesültem eddig itt, Kisvárdán” – nyilatkozta a játékos.

Kapcsolódó
Lehet-e a Fradiból Bayern München?
A vasárnap esti derbin a Ferencváros 2-1-re legyőzte az Újpestet, és ezzel megszerezte a bajnoki címet. Sorozatban a negyediket. Vajon folytatódik-e a széria, lesz-e annyira domináns idehaza az FTC, mint a Bundesliga rekordbajnoka, amely zsinórban tízszer nyert Németországban?

Navrátil 2020 nyarán, ingyen érkezett Hollandiából, azóta 62 meccsen játszott Kisvárdán, ezeken tizenegy gólja és négy gólpassza volt. Az NB I-ben tíz találata van, a klubnál csak két játékos volt többször eredményes a magyar élvonalban.

A 30 éves játékos még Heraclessel szerepelt európai kupasorozat selejtezőjében, 2016-ban 172 percet töltött a pályán a portugál Arouca elleni Európa Liga-selejtezős párharcban, gólpassza is volt, csapata azonban kiesett a harmadik körben.

Olvasói sztorik