M4 Sport
Magyar foci sport

„Másfél évig nem becsültek meg” – Vukmir már januárban lemondott a Szegednél

Tovább megy az üzengetés Dragan Vukmir és a Szeged között. Az edző egészen rendhagyó módon az NB II-es bajnoki szezon hajrájában hagyta el a csapatot, majd elfogadta a rivális DVTK ajánlatát, amely annak ellenére is megvált Kondás Elemértől, hogy feljutó helyen állt a Diósgyőr. Ez a lépés egyébként még a borsodi klub drukkereinek is heves ellenérzéseket váltott ki.

Kapcsolódó
Vukmir a DVTK vereségéről: Nehéz bármit is mondani
Öt fordulóval a másodosztályú bajnokság vége előtt nem áll feljutó helyen a Diósgyőr.

A szegedi klub minderre úgy reagált, Vukmir az egyéni érdekeit helyezte előtérbe, majd közölték, hogy szerintük jogtalanul ült a diósgyőri kispadra a Tiszakécske ellen, majd még munkaügyi pert is indítottak ellen. A szakember pedig azt felelte, már régóta volt egy probléma, melyet nem kívánt részletezni.

Dragan Vukmir a hétfői, Haladás elleni mérkőzés előtt nyilatkozott az M4-nek, akkor ismét kitért a szegedi időszakára.

Ez a csapat, ahol voltam, másfél éve nem becsült meg engem. A klubvezetés pontosan tudja, mi történt januárban a III. Kerület elleni meccs előtt. Akkor is volt egy lemondás tőlem. Az okát a vezetés tudja, én többet nem szeretnék nyilatkozni, majd amikor itt lesz az ideje, mindent elmondok

nyilatkozta az M4-nek, a sporttévé megkereste a szegedieket, akik egyelőre nem kívántak reagálni.

Ami viszont tény, hogy Vukmirral a DVTK eddig két bajnokin egy döntetlen mellett egyszer kikapott (hétfőn a Halitól) és még nem lőtt gólt. Közben a harmadosztályból feljutott Kecskemét megelőzte, így öt fordulóval a szezon zárása előtt a DVTK nem áll feljutó helyen.

Az NB II-t utcahosszal vezető Vasas esetében csak idő kérdése, mikor biztosítja be a feljutást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!