Magyar foci

„Másfél évig nem becsültek meg” – Vukmir már januárban lemondott a Szegednél

M4 Sport
M4 Sport

Tovább megy az üzengetés Dragan Vukmir és a Szeged között. Az edző egészen rendhagyó módon az NB II-es bajnoki szezon hajrájában hagyta el a csapatot, majd elfogadta a rivális DVTK ajánlatát, amely annak ellenére is megvált Kondás Elemértől, hogy feljutó helyen állt a Diósgyőr. Ez a lépés egyébként még a borsodi klub drukkereinek is heves ellenérzéseket váltott ki.

Kapcsolódó
Vukmir a DVTK vereségéről: Nehéz bármit is mondani
Öt fordulóval a másodosztályú bajnokság vége előtt nem áll feljutó helyen a Diósgyőr.

A szegedi klub minderre úgy reagált, Vukmir az egyéni érdekeit helyezte előtérbe, majd közölték, hogy szerintük jogtalanul ült a diósgyőri kispadra a Tiszakécske ellen, majd még munkaügyi pert is indítottak ellen. A szakember pedig azt felelte, már régóta volt egy probléma, melyet nem kívánt részletezni.

Dragan Vukmir a hétfői, Haladás elleni mérkőzés előtt nyilatkozott az M4-nek, akkor ismét kitért a szegedi időszakára.

Ez a csapat, ahol voltam, másfél éve nem becsült meg engem. A klubvezetés pontosan tudja, mi történt januárban a III. Kerület elleni meccs előtt. Akkor is volt egy lemondás tőlem. Az okát a vezetés tudja, én többet nem szeretnék nyilatkozni, majd amikor itt lesz az ideje, mindent elmondok

nyilatkozta az M4-nek, a sporttévé megkereste a szegedieket, akik egyelőre nem kívántak reagálni.

Ami viszont tény, hogy Vukmirral a DVTK eddig két bajnokin egy döntetlen mellett egyszer kikapott (hétfőn a Halitól) és még nem lőtt gólt. Közben a harmadosztályból feljutott Kecskemét megelőzte, így öt fordulóval a szezon zárása előtt a DVTK nem áll feljutó helyen.

Az NB II-t utcahosszal vezető Vasas esetében csak idő kérdése, mikor biztosítja be a feljutást.

Olvasói sztorik