Magyar foci

Callum Styles teljesen odavan a magyar válogatottért

Kovács Tamás/MTI
Kovács Tamás/MTI

Callum Styles Szerbia ellen bemutatkozott a magyar válogatottban, de a 23 perc alatt sem tudott segíteni a csapatnak, hogy elkerülje az 1-0-s vereséget.

Kapcsolódó
Öngóllal kapott ki a magyar válogatott az idei első meccsén
Két újoncot avatott Szerbia ellen Marco Rossi szövetségi kapitány.

A találkozó után arról beszélt a nagyszülei révén magyar válogatottá váló futballista, hogy sokat várt a társaitól és a közönségtől, de még annál is többet kapott a debütálása során.

Nagyon jól fogadtak a társak, eddig csak pozitívumokról tudok beszámolni. Még annál is jobb a helyzet, mint amire számítottam. A körülmények kiválóak, a stáb profi, a csapat erős. Középső középpályásként tekintek magamra, de gyakran játszom bal oldali szélsőt is, ahogy például Szerbia ellen is. Az edző döntése, hol szerepeltet, otthonosan mozgok több poszton is

– mondta az MTI-nek a 22. születésnapját hétfőn ünneplő játékos, aki örökké emlékszik majd a bemutatkozásra.

Styles 23 perc alatt is egészen üde színfolt volt, kétszer is leszerelte ellenfelét, egyetlen párharcot veszített csak védekezéskor, emellett minden csele ült és 85 százalékos pontossággal passzolt.

A magyar válogatott kedden 20:45-től az északír csapat vendége lesz a belfasti barátságos mérkőzésen. Styles a keddi ellenféllel kapcsolatban azt emelte ki, hogy Észak-Írország együttese egységes és nagyon kevés gólt kap.

Olvasói sztorik