Magyar foci

A Vidi edzője a kupabúcsúról: Nem találom a szavakat

M4
M4

Folytatódott a Fehérvár vesszőfutása: a nemrég edzőváltáson is átesett csapat idén eddig minden bajnokiját elveszített, csütörtökön pedig hiába vezetett a másodosztályú Győr ellen a Magyar Kupában, mégis kiesett a negyeddöntőben.

Kapcsolódó
Petrjak gólt lőtt, majd zokogva üzent a világnak
A Fehérvár hiába vezetett, végül kikapott és kiesett a másodosztályú ETO FC ellen a Magyar Kupában.

Nem találom a szavakat.

A mérkőzés elején beszorítottuk az ETO-t, a játékunkat tudtuk játszani. Tudtuk, hogy nehéz lesz megszerezni a vezetést, mégis sikerült közvetlenül a szünet előtt. A második félidő első negyedórája is jól ment, támadásokat vezettünk, tartottuk a labdát, sőt közvetlenül az egyenlítés előtt volt egy nagy helyzetünk, az kimaradt. Sokszor centimétereken múlik a dolog. Ez egy negyeddöntő, ahol mindig más a hangulat. Jött aztán sárga, a piros, a tizi – ilyen a foci” – nyilatkozta Michael Boris, a fehérváriak vezetőedzője azt követően, hogy a MOL Fehérvár búcsúzott a MOL Magyar Kupától.

A német váltotta Szabics Imrét a kispadon, de eddig egyelőre minden meccsen kikapott vele a Vidi.

Bese Barnabás a télen tért vissza az NB I-be, kezdő volt most a Fehérvárban. Ő a drukkereknek üzent: „Ez most egy olyan spirál, hogy semmi nem jön össze. Nagyon csalódottak vagyunk. Elnézést kérünk a szurkolóktól.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik