Koszticsák Szilárd/MTI
Magyar foci sport

Az első tavaszi meccs után kirúgta Horváth Ferencet a Honvéd

A Budapest Honvéd vasárnap bejelentette, hogy menesztette Horváth Ferenc vezetőedzőt.

A kispestiek szombaton a sereghajtó Gyirmót ellen kezdték meg a tavaszi szezont, de a téli szünet utáni első meccsen 1-0-ra kikaptak. Ezt követően válságértekezletet tartottak a Honvédnál, amely végén szerződést bontottak az edzővel. Horváth Ferencet 2021. február 15-én nevezték ki, azóta 33 tétmeccsen irányította a Honvédot, ezeken 12 győzelem, 6 döntetlen és 15 vereség volt a mérlege.

Kapcsolódó

Utódját később jelöli ki a vezetőség.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!