Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Hamar véget ért Németh Krisztián debreceni pályafutása

Mindössze nyolc meccs jutott Németh Krisztiánnak a Debrecennél, a klub ugyanis szerződést bontott vele.

A 37-szeres válogatott csatár szeptember végén igazolt a Debrecenhez, ahol hét bajnoki meccsen és egy Magyar Kupa-találkozón lépett pályára. A neve mellé két gól került, az NB I-ben a Honvéd ellen talált be, amikor a Loki 1-3-ról fordított, a kupában pedig az NB II-es Kecskemétnek talált be, de azt a meccset büntetőkkel elvesztette a csapata.

4:32-nél látható a Honvéd elleni gól:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!