dvsc.hu
Magyar foci sport

Bajban a Loki, idén már nem játszik a támadó

Az NB I-ben a tizedik helyen álló Debrecen legutóbbi bajnokiján, a ZTE elleni vereség alkalmával le kellett cserélni Németh Krisztiánt, aki egy ártatlan szituációban sérült meg. Azóta több vizsgálaton is járt a támadó és kiderült, hogy részleges szakadást szenvedett a hajlítóján, így az ősszel már nem lép pályára.

Kapcsolódó
Vége a találgatásnak, megvan Szoboszlaiék új edzője
2023 nyaráig szól a szerződése.

A 32 éves, 37-szeres magyar válogatott Németh szeptemberben tért vissza az NB I-be, eddig összesen nyolc meccse volt a Lokiban, ezeken két gólt szerzett. Emellett összeszedett egy piros lapot is.

Legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a klub sportigazgatója, Tőzsér Dániel azt mondta róla, hogy havi 115 ezer forintért játszik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!