Magyar foci sport

MTK-edző: Mindenki látta, mi történt a meccs végén!

Nem mindennapi körülmények között fejeződött be a szombati, MTK-Fehérvár mérkőzés a labdarúgó NB I-ben.

Kapcsolódó
Izzadva, de bő fél év után sikerült: idegenben nyert a Fehérvár
A szezonban egyelőre szenvedő, már edzőváltáson is átesett MTK otthonában sikerült begyűjteni a három pontot.

A 94. percben, 1-0-s vendégvezetésnél az MTK támadhatott, amikor a labda Fiola Attila karjához ért. A hazaiak büntetőt reklamáltak, a bíró továbbengedte a játékot, amelynek végén a Fehérvár Ivan Petrjak révén megszerezte a második gólt (0-2).

A VAR megvizsgálta az esetet és miután nem ítélte kezezésnek, Bognár Tamás játékvezető le is fújta a mérkőzést.

Az esetet itt lehet megtekinteni!

„Érdekes mérkőzés volt, amelyen érzésem szerint összességében a döntetlenre rászolgáltunk volna. Pozitívum, hogy helyeként nyomást tudtunk gyakorolni a nagyobb célokért küzdő ellenfélre, a negatívum, hogy a befejezéseknél nem voltunk sajnos hatékonyak, pedig sok lehetőség lett volna a gólszerzésre, akár már az 1. percben is ott volt az esély. Sajnálom a fiúkat, mert nagyot melóztak, helyenként jól is játszottak. Fáj a vereség, de akkor lennék teljesen szomorú, ha helyzeteink se lettek volna. Tudtuk, hogy dolgozni kell tovább keményen, ugyanezt mondtam egy hete is” – idézte az MTK honlapja Márton Gábor edzőt.

Hogy mi történt a végén? Mindenki látta, mi történt, én nem foglalkoznék ezzel, mert nem tudok ezzel mit csinálni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!