Magyar foci sport

Mélyszegénységben halt meg a Vasas kupagyőztes védője

Pénteken, 64 éves korában meghalt Csorba János, a Vasas egykori olimpiai válogatott kerettag, kupagyőztes labdarúgója.

Kapcsolódó
Csapata győztes gólját ünnepelve halt meg az egyiptomi futballedző
Nem sikerült megmenteni Adham el-Selhadar életét.

A korábbi sportoló 2019 óta végbélrákkal küzdött, súlyos betegen szülei alsóbogáti házában munka és áram nélkül élt.

„A falugondnok hívott bennünket azon a pénteken. Ő volt az, aki rendszeresen látogatta aput. Mi ha csak tehettük, elmentünk hozzá, és telefonon mindennap kerestük. Nem panaszkodott és nem félt a haláltól. De már nem maradt ereje élni. Már az ágyból sem tudott felkelni. S már nem volt ötven kiló. December 29-én eltemetjük. De velünk marad, amíg csak élünk” – idézte a Blikk a sportember fiát, Csorba Andrást.

Az angyalföldiekkel 1986-ban kupagyőzelmet ünneplő (a tizenegyespárbajban a mindent eldöntő gólt szerző) védő 1976 és 1990 között a Kaposvár, a Honvéd, a Vasas és a Dorog labdarúgója volt, 199 élvonalbeli mérkőzésen hat gólt szerzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!