Nemzetközi foci sport

Csapata győztes gólját ünnepelve halt meg az egyiptomi futballedző

Hiába nyerte meg egy utolsó percben szerzett góllal az el-Zarqa elleni bajnokit az egyiptomi másodosztályban szereplő el-Magd csapata, az öröme nem lehetett felhőtlen.

A győzelmet ünneplő 53 éves edző, Adham el-Selhadar ugyanis az eufória közben infarktust kapott, és ugyan a pálya szélén megpróbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni az életét.

A csütörtökön történt eset óta a klub jelezte, hatnapos gyászt hirdet, és a csütörtöki, Pioneers elleni idegenbeli bajnokit elhalasztja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!