M4 Sport
Magyar foci sport

A 93. percben rabolt el egy pontot Felcsútról a ZTE

A vendég Zalaegerszeg a hajrában szerzett góllal elvitt egy pontot a Puskás Akadémia otthonából vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

Skribek Alen kihagyott ziccerével indult a találkozó, és utána is a zalaiak játszottak veszélyesebben, azonban minden helyzetüket elpuskázták vagy Markek Tamás védett bravúrral. A félidő közepétől mutatott először életjelet az elég passzívan futballozó Puskás Akadémia, komoly lehetősége viszont nem akadt.

Kapcsolódó
Hiába vezetett, nem tudott nyerni a Debrecen
Egy senkinek sem jó döntetlen a Paks ellen.

Fordulást követően a szünetben kettőt cserélő felcsútiak szerezték meg a vezetést, ám a játék képe ettől még nem változott: a ZTE támadott és birtokolta többet a labdát, a hazaiak védekeztek. Nagy energiákat mozgósított az egyenlítés érdekében a vendégcsapat, de Markek mindent védett. A végén eldönthette volna a meccset a Puskás Akadémia, helyette a zalaiak egyenlítettek Zimonyi Dávid jóvoltából, ezzel megmentve egy pontot.

NB I, 14. forduló

Puskás Akadémia FC – Zalaegerszegi TE FC 1-1 (0-0)

 

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Joao Nunes, Spandler, Stronati – van Nieff, Plsek (Favorov, 87.)- Gera D. (Slagveer, a szünetben), Puljic (Baluta, a szünetben), Komáromi (Géresi, 66.) – Kozák (Corbu, 66.)

ZTE: Demjén – Lesjak, Serafimov, Kálnoki-Kis, Bedi – Halilovic (Németh D., 82.), Sankovic – Ubochioma (Zimonyi, 52.), Spoljaric (Tajti, 60.), Skribek – Koszta M.

 

gólszerzők: Plsek (47.), illetve Zimonyi (90+3.)

sárga lap: Plsek (21.), Baluta (62.), Joao Nunes (89.), illetve Lesjak (35.), Kálnoki-Kis (79.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!