ztefc.hu
Magyar foci sport

Egyedül Ferenczi Istvánnak sikerült első nekifutásra teljesítenie az ultrafutó-versenyt

Ferenczi István, a Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatának másodedzője teljesítette az Athén-Spárta-Athén ultrafutó-viadalt, írja az MTI.

A 44 éves szakember kedden az M4 Sport Sporthíradójában elmondta, korábban nem tudta, hogyan lehet megoldani a köztes pihenést, ezért nem is sikerült mindig rendesen aludnia. Ez rányomta a teljesítményére a bélyegét, ugyanakkor a kötelező sérülések és fájdalmak ellenére jól érzi magát.

A kilencszeres válogatott futballista megjegyezte, a szervezőktől kapott tájékoztatás szerint ő volt az egyetlen, akinek úgy sikerült teljesítenie a 490 kilométeres távot, hogy korábban nem indult a féltávján, a Spartathlonon.

Ferenczi István 95:16:42 óra alatt ért célba, de vasárnap már ott lesz a Puskás Akadémia elleni összecsapáson a stáb tagjaként. Hétfőn Maráz Zsuzsanna női pályacsúccsal a harmadik helyen zárta a versenyt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!