Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Idén már biztosan nem tér vissza a Vidi alapembere

Ha minden a tervek szerint halad, akkor Kovácsik Ádám, az NB I-ben szereplő Fehérvár kapusa a januári edzőtábor alkalmával végezhet újra teljes értékű munkát. Erről dr. Kovács Tibor csapatorvos nyilatkozott a hivatalos honlapon.

Kovácsik Ádám rövid artroszkópos beavatkozáson esett át, amelyet a korábban megsérült térdén végeztek el. Ádám körülbelül három-négy hét múlva elkezdheti a rehabilitációs munkát, várhatóan a januári edzőtáborban pedig már teljes értékű edzésen tud részt venni

idézi Kovács Tibort a molfehervarfc.hu.

Kapcsolódó
Vita az NB I-ben: „Továbbra sem tudjuk értelmezni, mi alapján hozzák meg a VAR döntéseit”
Kisvárdán úgy érzik, hogy következetlenül működik a videobírós rendszer.

A 30 éves, egyszeres válogatott fehérvári kapus tavaly októberben egy kupameccsen sérült meg súlyosan, amely után kihagyta a szezon további részét. A mostani idény elején tért vissza, de októberben koronavírusos lett, majd visszatért ugyan, de csak a kispadra nevezték a bajnokságban, a BVSC elleni kupameccsen állt csak a kapuban azóta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!