JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP
Magyar foci sport

Kiderült, milyen kivásárlási árat szabott meg Szoboszlai esetében a Leipzig

A Sport Bild információi szerint több RB Leipzig-futballista, így Szoboszlai Dominik szerződésébe is bekerült kivásárlási összeg.

A 21 éves magyar játékos januárban 22 millió euróért lett a lipcsei csapaté, és szerződése 2026 nyaráig szól.

A Sport Bild azt írja, annak a csapatnak, amely le akarja igazolni a 17-szeres magyar válogatott Szoboszlait, 60-70 millió euró körüli összeget kell leszurkolnia.

Rajta kívül még további hat lipcsei játékos neve mellé került kivásárlási összeg, Szoboszlai után a második legtöbbet, 50 millió eurót a spanyol szélsővédőért, Angelinóért kell fizetni.

A 10 Bundesliga-bajnokin három-három gólnál és gólpassznál tartó Szoboszlait augusztusban egyszer már megválasztották a Hónap újoncának, és most az októberi díjra is esélyes. Szintén jelölt Szoboszlai csapattársa, a horvát Josko Gvardiol, a harmadik név pedig Joe Scallyé, a Borussia Mönchengladbach amerikai védőjéé.

Aki szavazni szeretne, az itt teheti meg.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!