Magyar foci sport

Egy meccset kapott a Fradi-védőt megrúgó kisvárdai focista

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy meccsről tiltotta el Matheus Leonit, a Kisvárda futballistáját.

A brazil játékos a Ferencváros elleni szombati bajnokin rúgta meg Henry Wingót egy párharc során, amiért eredetileg sárgaa lapot kapott. A videobíró segítségével azonban Farkas Ádám játékvezető megváltoztatta az ítéletet és piros lapot adott Leoninak. A kisvárdai játékosnak így a Gyirmót elleni meccset kell kihagynia november 20-án.

A határozat megemlíti azt is, hogy a DVSC–Budapest Honvéd mérkőzés során a nézőtéren egyebek között rasszista megnyilvánulást, huhogást lehetett hallani. Ezt a bizottság a későbbiekben tárgyalja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!