Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

A Honvéd edzője marad a nagy összeomlás után is, öt játékost viszont száműztek

Komoly összeomlást mutatott be a Honvéd a Debrecen otthonában az NB I hétvégi fordulójában: a kispestiek a félidőben még 3-1-re vezettek, mégis pont nélkül maradtak, mert 14 perc alatt négy gólt is benyeltek, így a Loki végül 5-3-ra fordított.

Kapcsolódó

A Debrecenbe látogató Honvéd-drukkerek Horváth Ferenc távozását követelték, de úgy néz ki, Horváth megkapja a lehetőséget a vezetőségtől, hogy a vb-selejtezők miatti szünet alatt rendezze a sorokat. Az NSO azt írja, hogy azért nem maradt következmények nélkül a gyenge szereplés (12 forduló alatt 13 pont, ami csak eggyel több, mint a kiesőhelyen álló MTK-nak), mivel öt játékost is az NB III-as csapathoz irányítottak.

Ugyan az NSO nem ír neveket, a csapat történéseivel napi szinten foglalkozó szurkolói blogon azt lehet olvasni, Eppel Márton, Balogh Norbert, Mohamed Mezghrani, Zinédine Machach, valamint Lukas Klemenz tartozik a száműzöttek közé. Közülük Balogh és Mezghrani végigjátszotta a debreceni meccset, Klemenz kezdőként 75 percet kapott, Eppel és Machach pedig a hajrában szállt be.

A Honvéd a szünet után az MTK ellen folytatja, amelytől a második fordulóban 1-0-ra kikapott. Mivel most mindkét csapat pocsék helyzetben van, feszült meccsre van kilátás.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!