Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Magyar foci sport

A Romát 6-1-re kiütő csapat balhátvédjét figyeli a Fradi

Egy átigazolási hírekkel foglalkozó Twitter-oldal szerint a Ferencváros figyeli a norvég Bodö/Glimt balhátvédjét, Fredrik André Björkant.

A 23 éves, kétszeres norvég válogatott Björkan szerződése december 31-én lejár, vagyis a téli átigazolási időszakban ingyen megszerezhető, és a Fradi mellett két holland csapat, a Feyenoord és az AZ Alkmaar is érdeklődik iránta.

Björkan a norvég bajnokságban 25 meccsen 1 gólig és 6 gólpasszig jutott, de a nemzetközi porondon is volt már 8 mérkőzése, ezek közül négy a Konferencia Liga főtábláján, ahol a Bodö/Glimt előbb 6-1-re megverte otthon a Romát, majd idegenben 2-2-es döntetlent ért el, és a balhátvéd mindkét találkozót végigjátszotta.

A Fradi jelenlegi keretében a bosnyák Eldar Civic, a horvát Marijan Cabraja, valamint Csontos Dominik játszott ősszel balhátvédet, közülük messze Civic kapta a legtöbb lehetőséget, akinek 2022 nyarán lejár a szerződése.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!