Farkas Norbert / 24.hu
Magyar foci sport

A Fradi-edző a csapat kifütyüléséről: Nem volt kellemes szituáció, de el kell fogadnunk a szurkolók reakcióját

Negyedik meccsén sem szerzett pontot, ezzel nem juthat már tovább az Európa Ligában az FTC, amely 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a skót Celtictől.

Kapcsolódó
A negyedik vereség után eldőlt, csoportutolsó lesz a Fradi az EL-ben
A Fradi hazai pályán még egyszer sem nyert a nemzetközi kupák csoportkörében, és ez a negatív sorozat a 13. találkozón sem szakadt meg. A Celtic már a 3. percben vezetett egy nagy hiba után, és végül 3-2-re nyert.

A közönség egy része a második félidőben az Auf Wiedersehen-rigmussal üzente Peter Stöger edzőnek, hogy szerintük lejárt az ideje a csapatnál, és a harmadik bekapott gól után a nézők kifütyülték a csapatot.

„Nem volt kellemes szituáció, ez egyértelmű, de el kell fogadnunk a szurkolók reakcióját. A lefújás után látszott a fiúkon a lelombozottság, ez az eredménynek is betudható, de a drukkerek reakciójának is, talán mindez az újdonság erejével hatott a számukra.

A következő, Kisvárda elleni mérkőzés nagyon fontos lesz a számunkra, koncentrálnunk kell, erre hívtam fel a figyelmet az öltözőben

nyilatkozta Stöger, aki nemmel felelt, amikor arról kérdezték, lemond-e.

Az edző szerint a csapat könnyelmű hibákat követett el, ezt pedig az ellenfél kihasználta, ez jelentette a legfőbb különbséget.

„Az eddigi mérkőzéseken voltak olyan momentumok, amikor a mi javunkra is billenthettünk volna az állást. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon erős csoport, a nevek alapján BL-szintű. (…) Megfelelő mennyiségű helyzetünk volt ahhoz, hogy pontot szerzettünk, csütörtök este a védekezésünk nem volt elég jó.

A legnagyobb különbség az európai középcsapatok és a Ferencváros között az, hogy a riválisok tudják ezen a szinten is kontrollálni az ellenfelet, képesek kontrákat vezetni. Mi is törekszünk erre

– értékelt Stöger.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!