Magyar foci

A Fradi-edző a csapat kifütyüléséről: Nem volt kellemes szituáció, de el kell fogadnunk a szurkolók reakcióját

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Negyedik meccsén sem szerzett pontot, ezzel nem juthat már tovább az Európa Ligában az FTC, amely 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a skót Celtictől.

Kapcsolódó
A negyedik vereség után eldőlt, csoportutolsó lesz a Fradi az EL-ben
A Fradi hazai pályán még egyszer sem nyert a nemzetközi kupák csoportkörében, és ez a negatív sorozat a 13. találkozón sem szakadt meg. A Celtic már a 3. percben vezetett egy nagy hiba után, és végül 3-2-re nyert.

A közönség egy része a második félidőben az Auf Wiedersehen-rigmussal üzente Peter Stöger edzőnek, hogy szerintük lejárt az ideje a csapatnál, és a harmadik bekapott gól után a nézők kifütyülték a csapatot.

„Nem volt kellemes szituáció, ez egyértelmű, de el kell fogadnunk a szurkolók reakcióját. A lefújás után látszott a fiúkon a lelombozottság, ez az eredménynek is betudható, de a drukkerek reakciójának is, talán mindez az újdonság erejével hatott a számukra.

A következő, Kisvárda elleni mérkőzés nagyon fontos lesz a számunkra, koncentrálnunk kell, erre hívtam fel a figyelmet az öltözőben

nyilatkozta Stöger, aki nemmel felelt, amikor arról kérdezték, lemond-e.

Az edző szerint a csapat könnyelmű hibákat követett el, ezt pedig az ellenfél kihasználta, ez jelentette a legfőbb különbséget.

„Az eddigi mérkőzéseken voltak olyan momentumok, amikor a mi javunkra is billenthettünk volna az állást. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon erős csoport, a nevek alapján BL-szintű. (…) Megfelelő mennyiségű helyzetünk volt ahhoz, hogy pontot szerzettünk, csütörtök este a védekezésünk nem volt elég jó.

A legnagyobb különbség az európai középcsapatok és a Ferencváros között az, hogy a riválisok tudják ezen a szinten is kontrollálni az ellenfelet, képesek kontrákat vezetni. Mi is törekszünk erre

– értékelt Stöger.

Olvasói sztorik