Magyar foci

Paks-Kisvárda: volt itt minden, mint a vursliban

38 szabálytalanság, VAR után befújt büntető, VAR után elvett gól, és négy szabályos találat szinesítette a paksi bajnokit.

Az OTP Bank Liga pénteki tízedik fordulójának pénteki játéknapján a ZTE-Gyirmót (2-1) után a Paks fogadta a Kisvárdát. A hazaiak gyorsan, a negyedik percben hátrányba kerültek – Asani szerzett vezetést – majd a 20-22. között megfordították a meccset. Előbb Ádám Martin (egy VAR-használat után megadott büntetőből), majd Bognár István talál be Dombó kapujába.

Kapcsolódó
A ZTE fejjel erősebb volt, mint a Gyirmót
Három fejesgól született az OTP Bank Liga 10. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Az első félidőben le is zárhatta volna a meccset a Paks, ám Sajbán két komoly helyzetet is kihagyott, amit a második félidő 65. percében Navratil büntetett meg (2-2).

A nyílt sisakos, meglehetősen sok, összesen 38 befújt szabálytalanságot hozó mérkőzésen a kapuralövésekkel sem maradtak el a csapatok (12, illetve 11), és a tény kedvéért rögzítsük, a VAR Asani második, 37. percben szerzett egyenlítő gólját elvette, és a hajrában kitámadó, rendezetlenül védekező hazaiak végül örülhettek a döntetlennek, hiszen a paksi Nagy kapus a végén két esetben is ziccert fogott.

A Paks így 14 ponttal negyedik helyen áll momentán, míg a Kisvárda 20 pontjával a 18 pontos Fradi előtt vezeti a tabellát (A zöld-fehérek két meccsek kevesebbet játszottak).

Olvasói sztorik