Szigetváry Zsolt/MTI
Magyar foci sport

Két játékosát is elveszítette Marco Rossi az angolok ellen

A Magyar Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy Dibusz Dénes és Kleinheisler László sem játszhat az Anglia elleni világbajnoki selejtezőn sérülés miatt. A kapus boka-, a középpályás combizom-sérülés miatt dőlt ki.

Dibusz nem jutott szóhoz Albánia ellen, Kleinheisler viszont csereként beállt. Az MLSZ arra nem tért ki, mennyire komoly a két futballista sérülése, csak az biztos, hogy kedden nem tudnak pályára lépni.

Kapcsolódó
Willi Orbán nem játszik az angolok elleni vb-selejtezőn
Újoncot hívott be helyette Marco Rossi.

Mivel Willi Orbán is visszatért a klubcsapatába, már három játékosát is elveszítette Marco Rossi szövetségi kapitány, de a hátvéd helyett Balogh Botond csatlakozott a kerethez.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!