Szigetváry Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Súlyos sérülésekkel dőlt ki két MTK-játékos

Ugyan megnyerte a Mezőkövesd elleni hétvégi mérkőzését az MTK labdarúgócsapata, a fővárosiak két játékosa is súlyos sérüléssel dőlt ki.

Kapcsolódó

Nagy Zsombor mindjárt a mérkőzés elején úgy ütközött ellenfelével, hogy nem kapott levegőt.

„Azt nem mondom, hogy megijedtem, de azt igen, hogy azonnal világos volt, nagy a baj. Mégis bizakodtam, hogy csak beszorult a levegő, majd elmúlik, de ahogy eltelt néhány perc, a kellemetlen érzés nem enyhült.

Sőt, egyre rosszabb lett, nem tudtam levegőt venni, ezért kértem a játékvezetőt, álljunk meg, segítségre van szükségem

– nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

Az orvosi vizsgálatok légmellet mutattak ki, most másfél-két hónapig nem edzhet.

Marko Perkovic sem járt jobban, az utolsó mezőkövesdi akciónál egy felugrás után rosszul érkezett le és a bokához kapott, végül hordágyon hagyta el a pályát.

„Az orvosi konzílium megállapítása szerint a belbokából tört le egy csontdarab – mondta a klub orvosa, Dreissiger Imre. A horvát játékos várhatóan nem léphet már pályára ősszel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!