Magyar foci

Szalai Ádám ügynöke bocsánatkérést vár az egy évvel ezelőtti száműzés miatt

Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Egy évvel ezelőtt, 2020 őszén Szalai Ádám nehéz helyzetbe került, miután klubjában, a német Mainzban száműzték az első csapat keretéből.

A magyar csatárt az akkori edző, Achim Beierlorzer tette ki a csapatból, miután Szalai szóvá tette, hogy a vezetőségnek ki kellene fizetnie a játékosoknak a koronavírus-járvány miatt visszatartott fizetéseket.

A csapattársak kiálltak Szalai mellett, és sztrájkolni kezdtek, az ügynek pedig az lett a vége, hogy Beierlorzer távozott a klubtól, majd később a sportigazgató Rouven Schröder is lelépett. Szalai pedig októbertől visszatérhetett az edzésekre, és azóta is  a Mainzot erősíti.

Ügynöke, Oliver Fischer most a Bildnek elevenítette fel az egy éve történteket, és azt nyilatkozta, a Mainz veszélyeztette Szalai karrierjét a száműzéssel.

Schröder és Beierlorzer részéről még ma is sürgősen szükség lenne egy őszinte bocsánatkérésre Ádámtól szavakkal le nem írható viselkedésük miatt

idézte a Csakfoci a magyar válogatott csapatkapitányának ügynökét.

Szalai, akinek idén négy bajnokin egy gólja van, jelenleg térdműtéte után lábadozik, és a Mainz előrejelzése szerint hat hét múlva térhet vissza.

Kapcsolódó
A kórházi ágyáról üzent Szalai Ádám
Térdsérülést szenvedett a Mainz magyar válogatott csatára.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik