Juergen Schwarz/Getty Images
Magyar foci sport

A kórházi ágyáról üzent Szalai Ádám

A hétvégi Mainz-Freiburg mérkőzésen szenvedett térdsérülést Szalai Ádám, akit a félidőben le kellett cserélni, és akiről kiderül, hogy meg is kell műteni. Kedden a magyar válogatott játékos a kórházi ágyáról jelentkezett be, és azt írta:

Ahogy ismertek, mindig előre és mindig tovább! Most is így lesz. Hamarosan a pályán

– áll a csatár Facebook-bejegyzésében.

Arról egyelőre még nincs hír, mennyit kell kihagynia a 33 éves Szalainak, aki négy bajnokin egy gólt szerzett klubjában ebben a szezonban.

A válogatott is játszik hamarosan a világbajnoki selejtezősorozatban, október 9-én Albániát fogadja, három nappal később Angliában lép pályára. Épp az albánok elleni első, végül 1-0-ra elveszített mérkőzésen lehetett látni, mennyire fontos tagja Szalai Ádám a nemzeti csapatnak, Marco Rossinak ugyanis nem sikerült őt pótolnia – a játékos egy pozitív koronavírusteszt miatt hiányzott akkor.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!