Magyar foci sport

Hatvan méterről lőtt gólt egy női focista a magyar élvonalban

Ritkán látható gólt hozott a női élvonalbeli bajnokság harmadik fordulója. A Haladás-Viktória középhátvédje, Gődér Brigitta az Astra-Activtek elleni meccsen bikázott bele hatalmasat a labdába, ami átpattant az ellenfél kapusán, így a hálóban kötött ki.

A szombathelyi csapat védője az első fordulóban is gólt szerzett, ezzel a Haladás-Viktória egyetlen kétgólosa ebben a szezonban, vagyis belső védő létére egyelőre ő házi gólkirály is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!