Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Ciprusra igazolt a magyar válogatott szélső

Cipruson folytatja pályafutását Gyurcsó Ádám, a magyar válogatott szélsőt az AEK Larnaca szerződtette.

Kapcsolódó
Új tulajdonosa lehet az újpesti futballcsapatnak
Lapértesülés szerint kínai befektető jöhet.

A 30 éves, 20-szoros magyar válogatott labdarúgó a Videotonban mutatkozott be az élvonalban, játszott Kecskeméten és a Puskás Akadémiában, külföldön pedig a lengyel Pogon Szczecin, a horvát Hajduk Split és az NK Osijek labdarúgója volt.

Úgy tűnt, a nyáron akár Fehérvárra is visszatérhet, végül az átigazolási időszak utolsó napján a ciprusi bajnokság tavalyi ötödik helyezettjéhez, az AEK Larnacához írt alá.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!