Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Stöger a sorsolásról: Ennél nem lehetett volna jobb

A magyar bajnok Ferencváros az Európa Ligában a német Bayer Leverkusent, a skót Celticet és a spanyol Real Betist kapta ellenfeléül. Peter Stöger, az FTC vezetőedzője szerint tökéletes négyesbe került a csapata, „ennél nem lehetett volna jobb”, mert nem lesz könnyű meccse, csakis erős ellenfelekkel, nagy bajnokságok képviselőivel találkoznak majd, ami tökéletes a klubnak és a játékosoknak is.

Nem mi vagyunk a favoritok, de szerezhetünk pontokat, akár nyerhetünk is. Azt szeretném látni, hogy lépésről lépésre fejlődünk

– fogalmazott a klub honlapján az osztrák tréner.

Kapcsolódó
EL-sorsolás: német és spanyol ellenfelet is kapott a Fradi
A magyar bajnok a negyedik kalapból várta az ellenfeleket.

A nyolc négycsapatos csoportból az elsők a nyolcaddöntőbe jutnak, míg a második helyezettek a Bajnokok Ligájából érkező nyolc csoportharmadikkal találkoznak majd a 16 közé jutásért, onnantól pedig egyenes kieséses rendszerben folytatódik a sorozat. A nemzetközi kupaszereplés a csoportharmadikok számára sem ér véget, ezek a csapatok ugyanis a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszába kerülnek át.

A csoportkör mérkőzéseit szeptember 16-án és 30-án, október 21-én, november 4-én és 25-én, valamint december 9-én rendezik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!