TOBIAS SCHWARZ / AFP
Magyar foci sport

Világraszóló duplája után váratlanul egy megye I-es meccsen tűnt fel Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik rárúgta az ajtót a Bundesligára: a magyar válogatott játékos először kezdett az RB Leipzigban, két óriási gólt lőtt a Stuttgart kapujába (még, ha a második saját bevallása szerint is szerencsés volt), a három magyarral a kezdőben felálló Lipcse így magabiztosan nyert 4-0-ra. A télen 20 millió euróért igazolt, 20 éves játékost választották a forduló legjobbjának.

A nagy meccse után vasárnap egy megye I-es magyar bajnokin tűnt fel, méghozzá a nézők között.

A Bicske másképp, neked! nevű oldal képeket is közölt Szoboszlairól, aki baráti körben nézte meg nevelőegyesülete, a Főnix FC mányi vendégjátékát – a hazaiak nyertek 2-1-re.

A Bors azt írja, Szoboszlai már szombaton este Budapesten volt, ugyanis meglepte párját, Gécsek Fannit, aki egy étteremben ünepelte 20. születésnapját.

„A Leipzig hazaengedte Dominikot a hétvégére, akinek jólesett, hogy egy kicsit kifújhatta magát. A barátnője Lipcsében is ott van mellette, a barátok miatt szülinapoztak Budapesten” – mondta el a Borsnak a játékos menedzsere, Esterházy Mátyás.

Kapcsolódó
Szoboszlai lett a forduló legjobbja a Bundesligában
Két pazar gólt szerzett a Stuttgart ellen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!