Magyar foci

Nagy Ádám ismét Olaszországban köt ki

FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Csapatot vált Nagy Ádám és az olasz másodosztályba igazol. A magyar válogatott középpályás augusztus elején jelezte, hogy nem szeretne maradni eddigi munkaadójánál, az angol másodosztályban szereplő Bristol Citynél.

Kapcsolódó
Nagy Ádám távozni akar angol klubjától
A Bristol még nem kapott ajánlatot a magyar válogatott középpályásért.

A Bristol Post olasz forrásra hivatkozva azt írja, hogy a korábban a Bolognában futballozó Nagy visszatérhet Olaszországba, mivel a Pisa érdeklődik iránta. A Bristol Post szerint az 51-szeres válogatott Nagy három évre írhat alá a Pisához, amely első bajnokiját 1-0-ra nyerte a SPAL ellen.

„Valóban kitartóan érdeklődik az olasz csapat és már megtörtént a kapcsolatfelvétel a két klub között is. Napokon belül eldől, hogy van-e realitása a váltásnak, és hogy sikerül-e minden részletben megegyezni” – nyilatkozta a Csakfocinak a Nagyot képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Kövesdi Viktor.

A Csakfoci megemlíti, hogy a Pisához nyáron érkezett új sportigazgató Claudio Chiellini – akinek ikertestvére, Giorgio a nyáron Eb-t nyert az olasz válogatott tagjaként személyében, aki korábban a Juventus menedzsmentjében és utánpótlásában is dolgozott, és Nagy Ádámot már ő nézte ki.

Idő közben a Bristol City is megerősítette, hogy a magyar játékos távozik, és hogy a Pisához megy orvosira:

Olvasói sztorik