Magyar foci

Szabics: Soha nem kételkedtem abban, hogy a csapatom mire képes

M4 Sport
M4 Sport

Megszerezte első bajnoki győzelmét a Mol Fehérvár FC az NB I-ben, miután 2-1-re legyőzte a Kisvárdát.

Kapcsolódó
Nagyot harcolt, kettős emberhátrányban nyert a Fehérvár
Az éllovas Kisvárdának nem sok momentuma akadt.

A találkozó után Szabics Imre, a Vidi vezetőedzője lelkesen beszélt arról, hogy élvezte a meccset és büszke a játékosaira.

Én soha nem kételkedtem abban, hogy a csapatom mire képes. Áprilistól nagyon jó munkát végeztek, a szezon első két mérkőzésén játékban rendben voltunk, azokon is nyernünk kellett volna, csak a szerencse nem állt mellettünk. Most azonban annyit tettünk érte, hogy felénk billent a szerencse mérlege, ami a hatalmas küzdeni akarásnak köszönhető

mondta Szabics az M4 Sportnak, akinek a csapata kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést.

Stopirát az 52. percben, Fiola Attilát pedig a hosszabbítás perceiben állították ki, így aztán nem csoda, hogy a küzdőszellemet emelte ki Szabics.

„Nagyon élveztem a mérkőzést, nagy izgalmak voltak, az első félidőben játékban teljesítettük azt, amit szerettünk volna, a másodikban pedig küzdelemben, nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hogy ilyen helyzetben így tudtak küzdeni egymásért, ez nagy erőt adhat a jövőre nézve”

A Vidi két döntetlen után első sikerét könyvelhette el a 2021/22-es idényben, vagyis még veretlen, de ez volt az első sikere idén.

Olvasói sztorik