Magyar foci bajnokok ligája

„A 3-2-es vereség sem rossz, tudjuk a feladatunkat”

Alessandro Della Valle / MTI / EPA-KEYSTONE
Alessandro Della Valle / MTI / EPA-KEYSTONE

A Ferencváros annak ellenére 3-2-re kikapott a svájci Young Boys vendégeként a BL-selejtezőben, hogy 65 percen át emberelőnyben futballozhatott. Dibusz Dénes nagyon sajnálja is, hogy nem sikerült élni a lehetőséggel.

Kapcsolódó
65 percet emberelőnyben játszott, mégis kikapott a Fradi
Továbbra is tart a magyar átok a svájci Young Boys otthonában.

„Nagyon kár ezért a vereségért, mert nagy esélyt kaptunk a sorstól, hogy az első félidőben emberelőnybe kerültünk. A kiállítás pozitív fordulópont lehetett volna, de így, hogy kihagytuk a tizenegyest, az ellenfelet hoztuk fel mentálisan. Ettől függetlenül próbáltuk birtokolni a labdát, kerestük a lyukat a védekezésben” – nyilatkozta a válogatott kapus az M4 Sport kamerája előtt.

Dibusz hozzátette, csak a meccs utolsó negyedórájában tudtak olyan nyomást helyezni az ellenfélre, amire már előbb is szükség lett volna.

A 3-2-es vereség sem rossz, tudjuk a feladatunkat, kettővel kell lőni hazai pályán.

„Az eredmény rendben van, de megvolt az esélyünk a 2-1-es vezetésre, onnantól könnyebb lett volna a meccset kontrollálni. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, de egy kicsit csalódott vagyok, hogy három gólt kaptunk és mindegyiket távolról. A lehetőség ott van még a visszavágón, és meg fogjuk próbálni, még mindig ötven százalék az esélyünk” – mondta Peter Stöger vezetőedző.

A kétgólos Franck Boli úgy nyilatkozott, nem veszítettek, hiszen van még egy visszavágó, amelyen megpróbálnak fordítani.

Olvasói sztorik