Magyar foci bajnokok ligája

Tokmac kikerült a Fradi BL-keretéből

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Tokmac Nguenre nem számíthat a Ferencváros a svájci Young Boys elleni Bajnokok Ligája-selejtezős párharcban, amely arról dönt, ki jut be a sorozat csoportkörébe – a vesztes az Európa Ligában folytatja. A norvég játékos csereként lépett pályára a Mezőkövesd ellen 4-1-re megnyert bajnokin, megsérült, a vezetőedző, Peter Stöger akkor annyit mondott, reméli nem komoly a baj. Tokmac a mostani selejtezősorozatban két gólt szerzett.

Kapcsolódó
Hajnal Tamást váratlanul előléptette Kubatov
A Fradi elnöke beszélt Rebrov menesztéséről, Stöger edzőről, a játékospolitikáról, a szurkolókkal való kapcsolatáról és arról is, hol rendezik a BL-, vagy EL-csoportmeccseket.

Visszakerült ugyanakkor egy korábban sérült játékos a keretbe, Samy Mmaee elutazott a csapattal Bernbe, ahol majd szerdán 21 órától lép pályára a Ferencváros. A visszavágót a jövő héten rendezik.

A magyar bajnok a hétvégi, Puskás Akadémia elleni bajnokiját elhalasztották, januárban pótolják majd.

A Ferencváros kerete a BL-selejtező playoffkörére (az UEFA honlapja alapján)

Kapusok: Bogdán Ádám, Dibusz Dénes, Mergl Szabolcs, Őri Levente, Varga Ádám

Hátvédek: Botka Endre, Miha Blazic, Adnan Kovacevic, Samy Mmaee, Eldar Civic, Henry Wingo, Csontos Dominik, Könczey Márk, Vida Kristóf

Középpályások: Róbert Mak, Olekszandr Zubkov, Ihor Haratin, Somália, Kristoffer Zachariassen, Stjepan Loncar, Aissa Laidouni, Vécsei Bálint, Nicoló Mazzonetto, Vogyicska Balázs

Támadók: Roko Baturina, Franck Boli, Ryan Mmaee, Szánthó Regő, Myrto Uzuni, Redzic Damir, Pintér Dániel

Olvasói sztorik