Magyar foci sport

Sallói István lett a Vidi új sportigazgatója

A Mol Fehérvár FC labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy Sallói Istvánt nevezte ki sportigazgatónak.

Miután a Vidi kiesett a Konferencia Liga első selejtezős körében, az addigi sportigazgató, Kovács Zoltán azonnal lemondott. Ezt követően felröppent a hír, hogy Sallói lehet az utódja, amikor pedig a Zalaegerszegi TE elnöke azt mondta, hogy nem dolgoznak tovább a sportigazgatóval, mert nem fogadják el, hogy a klub csak B opció, végképp gyanússá vált a csapatváltása.

Kapcsolódó

Fantasztikus éveket töltöttem el Fehérváron, gyakorlatilag itt nőttem fel. Már sokszor elmondtam, 14 évesen Csiszár Guszti bácsi fedezett fel egy utánpótlás-tornán, ezt követően a katonai szolgálatomat leszámítva 27 esztendős koroming Székesfehérváron éltem és játszottam, most pedig nagy örömmel térek vissza a klubhoz. Húsz éve erre a feladatra vártam, ettől a perctől kezdve azért dolgozunk mindenkivel közösen, hogy sikeres csapatot építsünk

– idézi a Vidi honlapja Sallóit.

Sallói István az elmúlt három évben a ZTE-nél töltött be vezetői szerepkört, de korábban megfordult a Diósgyőr, a Siófok, az Újpest és a Kecskemét csapatainál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!