Magyar foci

24 perc alatt padlóra került a Puskás Akadémia

Megágyaznának a továbbjutásnak és egyértelműen győzni mentek Lettországba, erről szólt a Puskás Akadémia szerdai sajtótájékoztatója a Konferencia Liga-selejtező, 2. fordulójának első mérkőzése előtt.

Kapcsolódó
Gyorsan beárazták a Fehérvárt búcsúztató örmény futballcsapatot
Az Ararat Jereván otthon kapott egy négyest a Konferencia-liga selejtezőjének 2. körében.

Hornyák Zsolték erről egyedül az FK Rigas FS csapatát nem értesítették, a hazaiak ugyanis 24 perc alatt elég sematikus játékkal már 3-0-ra vezettek.

A 8. percben egy jobbról középre ívelt labdát a szerb csatár, Darko Lemajic az ötösről a földre fejelt, a labda pedig átpattant a vetődő Tóth Balázs kezén (1-0).

Tíz perc múlva jött az újabb fejes gól, Tomás Simkovic bal oldali szögletére Kevin Friesenbichler érkezett a rövid saroknál, fejesét nem védhette a magyar kapus (2-0).

A 23. percben rettegve vártuk az újabb szögletet, de ezúttal fejes nem lett, mert Spandler Csaba szabálytalankodott – tizenegyes. A büntetőt Lemajic magabiztosan lőtte a jobb alsó sarokba (3-0).

A második félidőre ugyan kettőt is cserélt a felcsúti stáb, de a teljesítmény ugyanolyan gyatra maradt. Nem mintha a lettek sziporkáztak volna, nekik jó volt a háromgólos előny és győzelem.

A visszavágót egy hét múlva, július 29-én, a Pancho Arénában rendezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik