Magyar foci bajnokok ligája

Peter Stöger: Nem zártuk le a párharcot

Illyés Tibor/MTI
Illyés Tibor/MTI

A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Zalgiris Vilnius csapatát a Bajnokok Ligája selejtezők második fordulójának első meccsén.

Kapcsolódó
Kihagyott büntető is belefért a Fradinak, így is simán nyerte a BL-selejtezős meccsét
Myrto Uzuni mezőnyből eredményes volt, tizenegyesből viszont nem.

A hazai csapat számos helyzetetet kidolgozott, összesen 17-szer lőtt kapura, sőt egy tizenegyest is kihagyott, így a lefújást követően Peter Stöger vezetőedző is arról beszélt, hogy lezárhatta volna a párharcot a Fradi.

„2-0-ra nyertünk, ez nagyon pozitív, viszont úgy gondolom, hogy a befejezéseknél nem koncentráltunk eléggé, néhány gól bennünk maradt. Megfelelően kontrolláltuk a védelmünket, jól koncentráltunk hátul. Egyre jobb és jobb a védelmünk, hat-hét hete dolgozunk együtt, folyamatosan fejlődünk.

Sajnos ezzel a 2-0-val nem sikerült lezárni a párharcot, bennünk maradt egy kevés, bármi megtörténhet a következő meccsen. Korábban mondtam már, hogy mi vagyunk a jobb csapat és ebben a szellemben kell idegenben is játszanunk”

– mondta az M4 Sportnak az osztrák vezetőedző.

Stöger csapata Vilniusban zárhatja le a párharcot, a visszavágóra július 27-én kerül sor. Amennyiben továbbjut a Ferencváros, a cseh bajnok Slavia Praha lesz az ellenfele.

Forrás: sofascore.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik