Facebook.com/rbleipzigEN
Magyar foci sport

Szoboszlai végre bemutatkozott a Leipzigben

Szoboszlai Dominik lejátszotta első meccsét a német RB Leipzig színeiben.

A magyar középpályás még télen igazolt a Salzburgtól a Red Bull-birodalom másik kiemelkedő klubjához, a Bundesligában szereplő Lipcséhez.

Elhúzódó sérülése miatt azonban a tavaszi szezont kihagyta, és az Eb-ről is lemaradt.

Most korábbi salzburgi edzője, a Bayernhez távozó Julian Nagelsmann helyére érkező Jesse Marsch a kezdőbe nevezte a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési meccsen, amelyről hiányoztak a Leipzig Eb-n járt futballistái, így a magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán, valamint többek között a dán Yussuf Poulsen, a svéd Emil Forsberg és az osztrák Marcel Sabitzer.

Szoboszlai egy félidőt töltött a pályán, és a Kicker tudósítása szerint érződött a megmozdulásain, hogy sokat kihagyott. A Lepizig a 19 éves Lazar Samardzic góljával végül 1-0-ra győzött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!