Magyar foci

Két góllal debütált a Milan felnőttcsapatában a magyar tinédzser

Streamable.com
Streamable.com

Első felkészülési meccsét 6-0-ra nyerte a Milan, amelyben két gólt is szerzett a magyar Kerkez Milos.

A 17 éves, vajdasági születésű Kerkezt februárban igazolta le a Milan Győrből, de eddig csak a Primavera-csapatban játszott, a felnőttek között most debütált, a harmadosztályú Pro Sesto ellen.

A Milan a Tatarusanu – Gabbia, Tomori, Romagnoli, Theo Hernández – Tonali, Bennacer – Krunic, Maldini, Castillejo – Leao kezdővel állt fel, és az első félidőben Bennacer, Leao és Castillejo is betalált.

Kerkez a szünetben lépett pályára, amikor a Milan edzője, Stefano Pioli sorcserét hajtott végre. A második félidőben sokáig nem tudott gólt szerezni a Milan, aztán egy öngól után a végén jött Kerkez duplája.

A Milannál egyébként meglehetősen mozgalmas nap volt a szombati, a Chelsea-től érkezett Olivier Giroud aláírta a szerződését,

az előző idényben a Monacóban szereplő Fodé Ballo-Touré pedig átesett az orvosi vizsgálaton, így nemsokára ő is a klub játékosa lesz.

Ami Kerkeznek nem feltétlenül jó hír, mivel Ballo-Touré is balhátvéd, így vele is meg kell küzdenie, ha szeretné beverekedni magát az első csapat keretébe.

Olvasói sztorik